7.10.2015

Livbox lokakuu 2015

Odotin lokakuun Livboxia saapuvaksi jo tiistaina, mutta paketti oli jäänyt jonnekin logistiikkakeskukseen kiusamaan minua pitkittämällä odotusaikaa. Tänään tuli lopulta kännykkään tekstiviesti, jossa kerrottiin, että paketin voi noutaa Postin pakettiautomaatista. Hyvä syy lähteä ajoissa töistä kotiin. Ja mitä sieltä kultapaperin kätköistä löytyikään?



Täyden näköinen paketti. Mitäköhän kaikkea kivaa täältä löytyykään?



Vaseline Essential Healing Spray. Kroppavoide spraypullossa. Vaselinen uutuustuotteen pitäisi kosteuttaa sekä syvähoitaa ihoa. Tuote sisältää rauhoittavaa kaurauutetta. Olen vartalovoiteiden suurkuluttaja ja siksi olenkin iloinen, että tämä tuote löytyi boksista. Itse asiassa aika harvoin Livboxista tulee vartalovoiteita. Kokeilin tuotetta käsivarteeni. Tuote levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti. Ei jättänyt tahmaista tunnetta. Ainut miinus, jonka tälle annan, on spraypullo. En tykkää käyttää spraypullossa olevia vartalovoiteita, koska joutuu varomaan, ettei voidetta lennä ympäri seiniä ja lattioita. Boksissa oli täysikokoinen tuote. Tuotetta saa ostaa kaupasta hintaan 5,50 €/190 ml.

L’Occitane Almond Shower Oil. Suihkuöljy, joka muuttuu veden kanssa pehmeäksi vaahdoksi. Jättää ihon pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Tuote sisältää manteliöljyä ja lipidejä. Tätä ehdin jo testata hieman epäluuloisena. Öljy ja suihku eivät kuulosta ikinä hyvältä yhdistelmältä, mutta onneksi ei ollut ongelmia. Tuote toimi ihan moitteettomasti, mutta tuskin tällaista tuotetta kuitenkaan ostaisin. Boksissa oleva tuote oli näytekokoinen. Täysikokoisen tuotteen hinta on 19,50 €/250 ml.

Pepsodent White Now Gold. Hammastahna, jonka pitäisi antaa säihkyvän valkoinen hymy jo ensimmäisellä harjauksella. Oho. Aikamoinen lupaus. Säännöllisesti käytettynä pitäisi poistaa tummentumia ja kirkastaa hymyä asteittain. Hammastahnat jakavat yleensä mielipiteitä boksin tilaajissa. Itse olen aivan tyytyväinen myös hammastahnoihin, koska niitä tarvitsee aina. Se, mille itse olen skeptinen, on valkaiseva vaikutus. Tämän hammastahnan kylläkin kerrotaan olevan turvallinen kiilteelle. Yleensä se vain on niin, että vihlovista hampaista kärsivät eivät siedä kauheasti valkaisevia hammastahnoja. Boksin tuubi oli täysikokoinen. Kaupassa tuote maksaa 4,- €/75 ml.



Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä Meikkivoide. Boksissa luvattiin olevan meikkituote. Odotin ja toivoin Lumenen huulipunaa jossain ihanassa syysvärissä, mutta itse asiassa tämä oli parempi juttu. Helmikuun Livboxissa tuli Lumenen Nude Perfection kevytmeikkivoide, johon lopulta ihastuin ja joka vetelee viimeisiään. Meikkivoide oli siis kauppalistalla, mutta nyt ei tarvitsekaan ostaa. Sävykin vaikuttaa lupaavalta 1 Classic Beige Kultahiekka. Tämän uutuustuotteen luvataan antavan kevyesti peittävän lopputuloksen, joka antaa ihon oman värin kuultaa läpi. Meikkivoiteen pitäisi kosteuttaa tehokkaasti. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 15. Sen verran testasin voidetta kämmenselälle, että totesin tuotteen tuoksuvan huumaavan ihanalle. Tykkään. Boksista löytyi täysikokoinen tuote. Hintaa tällaisella lystillä on 17,90 €/30 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Tuuheuttava Shampoo. Hiustuotteista tykkään yleensä aina. Tämä etenkin alkoi kiinnostaa, koska shampoon luvataan puhdistavan hiukset hellävaraisesti ylläpitäen ikääntyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Ooh. Shampoo ikääntyville hiuksille. Siis minulle. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa tehden hiuksista vahvat ja elinvoimaiset. No, oho. Shampoota piti testata heti. Vaikuttaa ihan perushyvältä tuotteelta. Hiukset ainakin tulivat puhtaiksi. Boksin tuote oli näytekokoinen. Normaalikokoista tuotetta saa Schwarzkopf Professional –kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 17,50 €/200 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Tuuheuttava Hoitosuihke. Shampoon kaveri. Hoitosuihkeen luvataan niin ikään ylläpitävän hiusten elinvoimaa ja väriä. Lisäksi Q10+ ja kollageenit löytyvät tästäkin. Vaikka hiustuotteista yleensä pidän, en tiedä miksi vierastan tätä. Jotenkin rinnastan tämän hiusöljyihin, joita onnistun aina laittamaan liikaa, jolloin hiukseni näyttävät rasvoittuneilta. Nyt täytyy miettiä, jääkö tämä itselleni vai meneekö kiertoon. Boksin tuote oli näytekokoinen. Tuotetta saa Schwarzkopf Professional –kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 17,50 €/200 ml.



Bellápierre Hohtopuuteri Champagne. Pitkäaikaistilaajan lahja. Hohtopuuteri sisältää 100 % hypoallergista Mica-mineraalia, jonka pitäisi sopia kaikille ihosävyille ja –tyypeille. Hohtopuuteria voi käyttää silmämeikkiin, huulille, kynsille jne. Taitaa olla vain mielikuvitus rajana. Tuotteen avulla voi luoda aivan omanlaisensa tyylin. Kylläpä on tuotteella ominaisuuksia. Laitetaan kaappiin ja odotetaan, jos yrittäisin vaikka joku päivä dramatisoida ja vetää hohtavat puuterit naamaan. Tuotetta saa kauneushoitoloista, kemikalioista sekä osoitteista www.bellapierre.fi ja www.kauneutta.com hintaan 12,99 €/2,35 g.

SkinGain. Boksin ekstrayllätys. Sisäisesti nautittava, juotava ja luonnollinen kollageenibuusteri on vuoden 2014 hoitotuote. Tuotteen luvataan auttavan pintakuivaan ihoon, pigmenttiläiskiin ja couperosaan, ryppyihin ja juonteisiin, ohuisiin hiuksiin ja heikkoihin kynsiin sekä nivelongelmiin. Tämä piti heti nauttia. Ei meinannut jauhe millään sekoittua veteen ja oli pahaa. Helpommalla pääsisi, jos tämä olisi pillerinä. Ei tarvitsisi maistaa pahaa juoman makua. Tuotetta saa www.duiclinic.fi hintaan 46,90 €/paketti.

Kaiken kaikkiaan ihan mukava paketti. Mitä itse pidit tuotteista ja oliko sinulla samat tuotteet kuin minun boksissani? Mies, joka täällä asuu, tuumasi boksin sisältöä ihaillessani, etteikö sieltä tullut jalkarasvaa. Jalkavoiteillekin on siis kysyjänsä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti