11.4.2014

Huhtikuun Livbox

On taas se aika kuukaudesta, kun jännittävä ja salaperäinen mysteerilaatikko saapui kotiin.


Mikä tämä sitten on? Livbox. Kerran kuukaudessa kotiin kannettu paketti (mikäli olet kotosalla, muutoin haet sen postista). Ja mitä paketti sisältää? Tyttöjen juttuja. Ihania, kivoja ja yllättäviä kosmetiikkatuotteita. Juju piilee siinä, että laatikon sisältö on yllätys siihen asti, kunnes avaat boksin, ellet ole ehtinyt spoilaantua lukemalla netistä nopeimpien bloggaajien kommentit laatikon sisällöstä. Minulle käy yleensä näin, koska en malta odottaa, että saan oman pakettini hyppysiini. Toisaalta ikinä et voi olla täysin varma oman pakettisi sisällöstä, koska aika usein laatikossa on vaihtoehtoisia tuotteita eri asiakkaille. Livbox on nykyään jonkin verran hyödyntänyt asiakkaiden kauneusprofiilia lähettämällä esimerkiksi tällaisille täti-ihmisille anti-age –tuotteita.

Mitä tällainen lysti sitten maksaa? Jatkuva tilaus on 15,90 €/kuukausi tai vaihtoehtoisesti kolmen kuukauden määräaikainen tilaus maksaa 47,70 €. Mielestäni aika pieni hinta siitä, että ainakin kerran kuukaudessa on todella kiva päivä. Kaikki naisethan rakastavat yllätyksiä ja sitä Livbox todellakin tarjoaa. Tämä on vähän kuin joka kuukautinen lahja itselle, ellei sitten joku ole tilannut sinulle kolmeksi kuukaudeksi yllätyspakettia lahjaksi. Minä olen kuitenkin itse ollut tilaajana. Mies joka täällä asuu, ei ole ymmärtänyt vihjeitä tai suoraa tarinointia siitä, kuinka hän voisi oikeastaan kustantaa minulle tämän hauskuuden.

Livbox on ylellisesti pakattu. Satiinirusetti sinettinä laatikon sisäkannen päällä. Tuotteet ovat pakattuina satiinirusetin kanssa samanväriseen silkkipaperiin. Kaunista ja ilahduttavaa.



Livboxin sisällä on aina kortti, jonka toisella puolella on Livbox-tiimin terveiset ja toisella puolella on kerrottu jokaisesta paketin tuotteesta jotain. Seuraavaksi silkkipaperi auki, ja mitä laatikosta löytyykään?


Mielenkiintoista. Garnier-laatikko väärinpäin, mutta ei se haittaa. Laatikko täynnä purnukkaa ja pakettia, jotka on heti tutkittava.

Tässä ovat boksin täysikokoiset tuotteet. Tarkastellaanpa näitä hieman lähemmin.


Garnierin The Miracle Cream. Tätä hieman ihmettelin, koska alkuvuodesta tuli Garnierin BB-voide, joka on edelleen korkkaamatta, koska ensin täytyy käyttää vanhoja rasvoja pois. Tuoteselosteen luettuani joudun kuitenkin avaamaan tämän uuden tuotteen heti, kun saan tällä hetkellä käyttämäni naamarasvan jämät puristettua tuubista ulos. The Miracle Cream vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kaunistaa ihoa heti ensimmäisellä levityksellä. Heleyttää ja tekee ihon sävystä tasaisen. Samalla häivyttää väsymyksen merkkejä Tätä kun naamaani laitan, minua ei tunnista kukaan. Lisäpojona tuotetta käytettäessä rypyt ja juonteet silottuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä, kunhan vaan käyttää tuotetta tarpeeksi pitkään. Täältä tulee kohta Babyface. Hintaa tuotteella on 13,50 €/50 ml.

Herbina biohajoava ruusupuhdistusvaahto kasvoille. Livbox oli lukenut ajatuksiani. Minulla oli kauppalistalla puhdistustuote. Tämän tuotteen saatuani sain vetää viivan kauppalistan puhdistustuotteen yli. Luomuruusuvettä sisältävä puhdistusvaahto lupaa puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin. Sisältää rauhoittavia ja hoitavia ainesosia. Testasin tätä tuotetta tänään ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen. Mieto, ihana tuoksu. Iho jäi mukavan pehmeäksi puhdistettuani kasvot puhdistusvaahdon avulla. Tähän jään koukkuun. Hintaa puhdistusvaahdolla on 5,50 €/150 ml.

Ladyvita Beauty ravintolisä. Mitä? Ravintolisä boksissa. Epäilyttävää. Sisältää mm. peltokortetta, oluthiivaa, merilevää, biotiiniä ja sinkkiä. Auttaa ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä. Ai niin, minullahan oli kauppalistalla Piimax kynsien liuskoittumista vastaan. Taas kauppalista esiin ja viiva Piimaxin yli. Ladyvita Beauty saa toimia Piimaxina. Normaalisti en käytä ravintolisiä, mutta muistin äitini käyttäneen Piimaxia kynsien hoitoon, joten olin ajatellut itsekin turvautua tällaiseen vaihtoehtoon tällä kertaa. Kohta minulla on hienot kynnet, iho ja hiukset. Luultavasti myös laihdun, koska merileväähän käytetään myös laihdutustuotteena. Pilleripaketin hinta on 18 €.

Täysikokoiset tuotteet ovat jo sen arvoisia, että paketin hinta 15,90 € ylittyy todella reippaasi. Hymyilyttää.

Paketin näytekokoiset tuotteet näyttävät tältä:


Dr. Hauschka voidenaamio. Tämä oli vähän sellainen plääh. Tuote itsessään kiinnostaa kovasti, mutta näytekokoinen läpyskä ei innosta. Tällaisia läpysköjähän löytyy lehtien välistä. En kyllä ole varma, löytyykö Dr. Hauschkaa. Voidenaamio lupaa kirkastaa ja elvyttää ihoa. Kvitten, masmalo ja kamomilla yhdessä aktivoivat ihon omaa toimintaa ja auttavat sitä säilyttämään kosteustasapainonsa. Jojoban, aprikoosinsiemenien ja vehnänalkioiden kasviöljyt sen sijaan puhdistavat ja tasoittavat ihoa. Tätä kun käyttää, iho tuntuu kiinteältä ja sileältä. Kokeilen heti viikonloppuna. Minua ei tunne kukaan maanantaina töissä, koska olen täysin uudistunut. Normaalikokoisen tuotteen hinta 39,- €/30 ml.

Argan Care Healing Smoothie, Reconstructive Hair Mask. Kauneusbloggaajat ovat jo pitkään hehkuttaneet arganöljyn tehosta. Minä en siitä tiedä mitään, koska en ole asiantuntija, mutta mielelläni tätä testaan. Hoitonaamio nopeuttaa hiuksien uusiutumista tehden niistä kauniin kiiltävät ja pehmeän kammattavat. Lisäksi hoitonaamio palauttaa kosteustasapainon kuiviin ja käsiteltyihin hiuksiin. Kävin äsken saunassa ja laitoin hiusten pesun jälkeen hoitonaamiota hiuksiini. Saunan jälkilöylyissä annoin tuotteen vaikuttaa 5-10 minuuttia ja täytyy myöntää, että hiukset tuntuvat silkkisen pehmeiltä. Tykkään. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 36,- €/300 ml.

Argan Care Moisture Shot, Hydrating Styling Cream. Samaa sarjaa kuin edellinen tuote. Arganöljyä sisältävä muotoiluvoide on tarkoitettu kaikille hiustyypeille. Tuotteen luvataan kosteuttavan, poistavan sähköisyyttä sekä lisäävän kiiltoa. Kokeilin tätä ensimmäisen kerran torstaina. Hiukseni olivat mielestäni mukavasti vielä töistä palatessanikin. Perjantaiaamun muotoilut sen sijaan eivät onnistuneet. Todellinen bad hair day ja siitä ei sen enempää. Ainoastaan tuotteen ihana tuoksu voidaan mainita perjantailta. Muotoiluvoiteen hinta on normaalikokoisena 24,- €/150 ml.

Nivea Pure & Natural Body Lotion. Kolmas arganöljyä sisältävä tuote boksissa. Voide suojaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Iho kosteutuu ja siitä tulee pehmeä ja sileä. Tätä olen parina aamuna lätkinyt käsivarsiini. Yritän tällä tavoin säästellä tuotetta pidempään, koska jos lätkisin tätä koko kropalle, olisi pullo jo tyhjä. Tuote on ihan ok. Hyvä tuoksu ja imeytyy nopeasti. Normaalikokoisen putelin hinta on 5,20 €/250 ml.

Kaiken kaikkiaan kiva mysteerilaatikko taas kerran. Mitä tykkäsitte? Hairahtuisitteko samaan kuin minä eli tilaamaan Livboksin vai luetteko mieluummin tarinointiani tuotteista?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti